50 g Noodles rižina tjestenina
špinat
sjemenke sezama
sjemenke suncokreta
masl.ulje
sol
soja sos
Rižinu tjesteninu namoćiti 15ak minuta u toplu vodu.
Špinat oprati, možete ga i narezati na sitnije rezance, stavite ga na ugrijanu teflonku posolite i kad uvene (omekša) stavite ga u posudu.
Rižinu tjesteninu procjedite, isjeckajte na manje rezance i stavite na ugrijanu teflonku s žlicom maslinovog ulja.Kad čujete da se tjestenina peće ubacite sjemenke u količini po želji ali ne previše, smanjite vatru ostavite 1-2 min i ulijte soja sos (1-2 jušne žlice), ostavite još 1-2min, vratite u to špinat, promješajte, po želji još i posolite.
Dobar tek želi vam masažerka
Dobar tek
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar