7 - 8 velikih mesnatih paprika
3 - 4 svježe rajčice
2 glavice luka
sol, vegeta, ljuta crvena paprika
riža
Propirjati luk narezan na tanke ploške (kao za salatu). Začiniti. Papriku izrezati na trakice. Propirjati papriku s lukom, kad paprika omekša dodati rajčice izrezane na kockice. Pirjati dok se ne zgusne.
Shuhati rižu i umješati u sataraš. Kratko propirjati uz stalno miješanje.
Sataraš bez riže možete jesti kao prilog uz meso ili tijesto na proteinski i ugljikohidratni dan, a s rižom na škrobni dan.
Ako nemate pri ruci svježe rajčice, stavite pelate iz konzerve ili koncentrat rajčice (domaći ili kupovni).
Blossom1
srijeda, 28. veljače 2007.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar