riba porcijaš (20-30 dkg) po ukusu
ili komad svinjske vratine, pileća prsa,... po izboru
1 paradajz
1 tikvica
1/4 paprike
1 manja brokula
jušna žlica narezanog luka
trave po ukusu; ružmarin, bosiljak, peršun,...
Brokulu očistite, operite, podijelite na cvjetiće i prokuhajte.
Ribu očistite, posolite. Meso posolite.
Povrće očisitite i narežite. Umiješajte brokulu u njega i začinite po ukusu.
Uzmite alu foliju, papir za pečenje ili vrećicu za pečenje.
Stavite prvo povrće, pa na njega ribu ili meso. Zatvorite. Papir za pečenje povežite koncem.
Ispecite u rolu.
polly
utorak, 27. veljače 2007.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar